להתארח במגזין

המגזין הוקם במטרה להיות תיבת אוצר דיגיטלית לבעלות ולבעלי עסקים בתחום העיצוב גרפי ובניית האתרים, שבה אפשר למצוא תוכן פרקטי לפיתוח את העסק.

לכן, מלבד המאמרים המקצועיים שאני כותבת למגזין, חשוב לי לתת במה לכל מי שיכול.ה לתרום מהידע המקצועי שלו.ה וטוב.ה עם מילים.
כלומר, למעצבים.ות עצמאיים.ות או מי שבמקצועות משלימים שיכולות.ים לתרום לעצמאיות.ים. למשל: פיננסים, ניהול זמן, שיווק, התפתחות אישית ועוד.

פירסום מאמר אורח במגזין זאת דרך מעולה לשווק את העסק ולהגדיל את החשיפה לתיק העבודות שלך, וגם לשפר את ביצועי ה-SEO באתר שלך.במאמר שלך תופיע גם תמונה שלך, תקציר אודותייך וכל הלינקים שלך (אפשר לראות דוגמה כאן). בשלב פרסום המאמר,

כל הקהילה שרשומה לניוזלטר שלי, עוקבת אחריי ברשתות החברתיות ומבקרת במגזין – תיחשף למאמר שכתבת ואלייך (ובלי להשוויץ, אבל זה הרבה מאוד זוגות עיניים!).

כמה דברים שחשוב לדעת על מאמר אורח במגזין:

כדי להתארח במגזין ממלאים את הטופס למטה, ובמידה והתוכן יהיה רלוונטי ויתאים למגזין – אחזור אלייך עם פרטים נוספים.

אני רוצה להתארח במגזין!